Турбовент

Немає в наявності
Продавець: Сучасні димарі
Турбовент
Турбовент - це активна вентиляційна турбіна, яка використовується в якості вентиляції численних житлових або непромислових приміщень, таких як офіси, басейни, сховища. За допомогою ТУРБОВЕНТ здійснюється відведення газу і пари з шахтних приміщень, тим самим забезпечуючи нормальну вентиляцію.

В основному ТУРБОВЕНТ застосовуються на таких об'єктах, де необхідний підвищений повітрообмін. Найбільш часто такі турбіни встановлюють у житлових будинках.

Головним плюсом турбіни є те, що вона використовує природну енергію вітру при роботі. За допомогою вітру, голова ТУРБОВЕНТ обертається. Такий пристрій не споживає абсолютно електрики, а також є чистим екологічним приладом.

Турбіна перешкоджає попаданню вологи та опадів в трубопровід і димохідну шахту. За рахунок своєї конструкції, турбіна, під дією вітру, обертається тільки лише в одну сторону, таким чином, в самій турбіні утворюється частковий вакуум. За рахунок постійного обертання тільки в одну сторону, турбіна своїм ходом запобігає зворотний ефект всмоктування повітря.
Технічні характеристики
Артикул39641
Оновлення: 16.11.2013
Ідентифікатор: 39641
Aquatherm Kyiv 2024