Конус на димар

Немає в наявності
Продавець: Сучасні димарі
Конус на димар
Конус на димар - це деталь, яка завершує димохідний канал. Дане пристосування встановлюється, безпосередньо, на димохід, таким чином, закриваючи крайній теплоізоляційний шар. Конус на димар служить своєрідним захистом від будь-яких зовнішніх впливів, переважно від атмосферних опадів.

Цей пристрій застосовується в 2 -х випадках: для димоходів, де використовуються газові котли, а також при переході від одного, наприклад, двостінного димоходу, до іншого, одностінні димоходу.

При покупці конусного димоходу, слід приділити пильну увагу його якості і товщині стінок. Не слід купувати дешеві неякісні матеріали, так як вони схильні до змін, під впливом, безпосередньо, зовнішніх і внутрішніх факторів, і як наслідок швидкого зносу.

При виборі димоходу, враховуйте його товщину. При переході від одностороннього димоходу до двостінними, використовуйте більш потовщений димохід. Тонкий конус використовується лише у випадку, коли він є завершальним елементом конструкції. Зазначимо, що, при переході від двостінного до одностінні димоходу, не слід використовувати заглушки, що містять отвори, так як такі пристосування не забезпечують достатньої герметизації двостінного димоходу.
Технічні характеристики
Артикул39640
Оновлення: 16.11.2013
Ідентифікатор: 39640
Aquatherm Kyiv 2024