Керамічні димоходи універсальні PLEWA BET-FU

Немає в наявності
Продавець: БЕТКОМ-УКРАЇНА
Керамічні димоходи універсальні PLEWA BET-FU
Універсальний димохід, призначений для сухої або мокрої роботи для котлів на різні види палива (газ, мазут, вугілля, дерево, брикети і т.д.). C глазурованої внутрішньої трубою і тарілкою для відводу конденсату. Застосовується в основному в котельнях, може також використовуватися для під'єднання каміна. Стійкий до займання сажі. Температура безперервної роботи цієї системи до 400 ° С.
    Димохідна система BET - FU створює тришаровий, повністю ізольований димар з внутрішньою керамічною трубою, стійкої до впливу корозії. Димохід працює при негативному тиску і пристосований для відводу газів температурою до 400 ° C.
Димохід повністю ізольований. Теплоізоляційний матеріал - стійке до впливу високої температура спеціальне мінеральне волокно. Глазурована керамічна труба, крім досконалої стійкості до дії високих температур забезпечує також стійкість до дії кислот, які можуть збиратися в димоході. Саме тому димохідна вкладка від цоколя і до закінчення димоходу виконана з кераміки. Облицювання димоходу виконана з керамзитобетонних пустотілих блоків і забезпечує необхідну стабільність.
Конструкція, що складається з щільної глазурованої керамічної труби, теплоізоляції (спеціального мінерального волокна) і керамзитобетонних блоків, стійка до впливу конденсату, завдяки чому ця система оптимальна для сучасних газових, масляних та інших котлів, що працюють в умовах підвищеної вологості.
Ідеально підібрані елементи системи, виконані з кращих матеріалів гарантують майже необмежений термін служби димоходів з керамічними трубами Plewa-Betcom. Цьому сприяє проста конструкції і простота монтажу, що дозволяє уникнути помилок.
Облицювання частини димоходу, виступаючої над дахом можна підібрати до типу конкретного будинку і його обробки. Внутрішня керамічна труба пристосована для всіх видів палива: вугілля, дерева, газу, рідкого палива або пелет. Отже вибрати котел центрального обігріву можна на різних фазах будівництва або проектування будинку.
В димоходах, виступаючих високо над дахом, можливе застосування додаткового кріплення за допомогою різьбових стрижнів з нержавіючої сталі, що пропускаються через кутові отвори в пустотілих блоках облицювання.
Димохідна система має європейську маркування CE.
Технічні характеристики
Артикул39338
Умови постачання
Доставкадоставка по країні
Наявність на складіприсутній на складі
Оновлення: 17.05.2018
Ідентифікатор: 39338
Aquatherm Kyiv 2024