Купити піч Helo 16

Немає в наявності
Продавець: Свiт Саун
Купити піч Helo 16
піч Helo 16 KL
Високоякісна фінська дров'яна піч Helo 16 KL JKобеспечівает створення комфортної атмосфери для розслаблення і відпочинку поціновувачів справжньої сауни. Кам'янка Helo 16 KL JK з модельного ряду печей з характерним класичним дизайном, виконаних в чорному кольорі.
Відмінною рисою моделі дров'яної печі Helo 16 KL JK є подовжена топка, що дозволяє виробляти закладку дров з суміжного приміщення. Паливний канал проходить крізь стіну і закінчується дверцятами з великим скляним екраном. Така схема установки кам'янки дозволяє уникнути необхідності заносити дрова безпосередньо в парну і гарантує дотримання чистоти. Крім цього в приміщенні суміжному з парної вид вогню через скляну дверцята сприяє створенню атмосфери приємною для відпочинку.
Для виготовлення дров'яної печі Helo 16 KL JK використовують високоякісну конструкційну нержавіючу сталь 8 міліметрової товщини, яка сприяє максимально тривалого і надійного використання пристрою.
Економна витрата дров і швидке нагрівання повітря в сауні забезпечується реалізованої ефективною системою теплообміну X-tra.
Технічні характеристики
Артикул37440
Вага70 кг
Вага нетто70 кг
Умови постачання
Доставкадоставка по країні
Наявність на складіприсутній на складі
Оновлення: 26.06.2018
Ідентифікатор: 37440
Aquatherm Kyiv 2024