Сонячний колектор Roth Heliostar

Немає в наявності
Продавець: Мега Ватт
Сонячний колектор Roth Heliostar
Встановлений на закритій конструкції полікарбонатної ванни плоский колектор Roth Heliostar об'єднує високотехнологічний матеріал і вдосконалену технологію. Полікарбонат - хороший ізолятор, так що колектор Roth Heliostar забезпечує оптимальну акумуляцію тепла за допомогою товстостінної полікарбонатної ванни. У поєднанні з використанням високопродуктивного поглинача Roth Heliostar забезпечує максимальну ефективність протягом десятиліть.
Нові Roth Heliostar забезпечені чотирма сполуками на основі рознімних з'єднань таким чином, що колектори можна скріплювати один з одним легко без зайвих витрат часу. Колектори виготовлені готовими до з'єднання і можуть бути монтовані без інструменту. При необхідності поєднана система може бути знову роз'єднана.
Основні переваги:
- просте і не вимагає великих витрат часу з'єднання колекторів без інструментів і з’єднувальних шлангів
- швидкий монтаж, завдяки роз'ємну кріпленню
- готовність до з'єднання
- система з можливістю раз’єднання
- оптимальне протікання теплоносія по колекторах, що забезпечує знижені втрати тиску
- конструкція форми колектора ідеальна для роз'ємного з'єднання, оскільки колектори потрібно просто покласти в шини С-образного перерізу і тільки ще злегка проштовхнути один в одного (напрям задано)
- якісний корпус, рекомендований для застосування в прибережних районах з високим вмістом солі та інших речовин у повітрі
- високопродуктивний поглинач
- оптимальна ізоляція
- запобіжне геліоскло з подвійною герметизацією і з низьким вмістом заліза, що забезпечує високу пропускну здатність сонячних променів і задовольняє вимогам 1 класу градостійкості
- сучасний дизайн.
Технічні характеристики
Артикул36245
Вага47 кг
Вага нетто37 кг
Умови постачання
Доставкадоставка по країні
Наявність на складіприсутній на складі
Оновлення: 02.10.2014
Ідентифікатор: 36245
Aquatherm Kyiv 2024