Настінні електричні котли ATON Electro 4-24

Немає в наявності
Продавець: Атон Груп
Настінні електричні котли ATON Electro 4-24
Котли настінні електричні ATON Electro - це сучасні, високоефективні, надійні і безпечні прямонагріваючі електрокотли, з багатоступінчатим регулюванням потужності, призначені для центрального опалення і мають можливість підключення бойлера непрямого нагріву. Це дозволяє в короткий проміжок часу нагріти великий об'єм води, забезпечивши більш комфортні умови для споживача.

Котли ідеально підійдуть для опалення будинку, дачі або навіть котеджу. Електрокотли мають просту конструкцію, в порівнянні з газовими, не потребують постійного обслуговування (очищенні від шлаку та золи), безшумні, екологічно нешкідливі і безпечні (відсутність шкідливих викидів і сторонніх запахів при роботі).

Модельний ряд настінних електричних котлів ATON Electro представлений потужностями від 3,8 до 22 кВт.

Розроблені моделі, відрізняються привабливим дизайном, компактністю і невеликою вагою. Розмістивши котел на стіні, можна звільнити місце для інших побутових приладів, що важливо для житлових приміщень - коридорів, кухонь і т.д. Завдяки багатоступінчастому регулюванню, потужність обігріву підбирається оптимально, в залежності від потреби, що сприяє раціональному використанню електроенергії і дає можливість не включати котел на повну потужність у період міжсезоння. При установці не вимагають додаткового обладнання, все необхідне для роботи котла і його управління встановлено в корпусі.

Характерною відмінністю моделей КЕ 4 і КЕ 6 є можливість працювати від мережі напругою як ~ 380В, так і ~ 220В.

Для нарощування потужності, котли можна підключати в каскад.
Технічні характеристики
Артикул35733
БрендАтон Груп
Оновлення: 23.07.2015
Ідентифікатор: 35733

Інші пропозиції товарів і послуг

Aquatherm Kyiv 2024