Турбовані газові котли ATON Lux 20-24

Немає в наявності
Продавець: Атон Груп
Турбовані газові котли ATON Lux 20-24
Турбовані котли ATON Lux - це настінні двоконтурні газові опалювальні котли нового покоління, що втілили в собі досвід виробництва та експлуатації настінних котлів провідних світових виробників.

Модельний ряд турбірованних настінних газових котлів ATON Lux представлений потужностями від 20 до 24 кВт. Призначені для нагріву теплоносія в закритих системах опалення і води і в системах побутового гарячого водопостачання.

Є закінченими опалювальними агрегатами, що мають у своєму складі автоматику управління і безпеки, циркуляційний насос, розширювальний бак. Чи готові для підключення до систем опалення і ГВП.

Надійність, простота у використанні і обслуговуванні, поєднання невисокої ціни та відмінної якості ставлять настінні газові котли ATON Lux поза конкуренцією при створенні автономних систем опалення.
Завдяки використанню самих останніх досягнень в області виробництва теплотехнічного обладнання: металообробного обладнання, фарбувальної лінії та автоматизованої європейської лінії по збірці навісних котлів ми досягаємо ідеального співвідношення ціни і якості продукції, що випускається. При цьому на кожному етапі здійснюється ретельна перевірка якості і технічних параметрів моделей. Потенціал лінії дозволяє збирати навісні котли будь-якої конфігурації і складності.
Технічні характеристики
Артикул35732
БрендАтон Груп
Оновлення: 23.07.2015
Ідентифікатор: 35732

Інші пропозиції товарів і послуг

Aquatherm Kyiv 2024