Настінні конденсаційні котли INTERGAS Kombi Kompakt HRE

Немає в наявності
Продавець: Атон Груп
Настінні конденсаційні котли INTERGAS Kombi Kompakt HRE
Настінні конденсаційні котли INTERGAS Kombi Kompakt HRE - це результат впровадження передових технологій.

Котли призначені для опалення і гарячого водопостачання та забезпечують економне використання палива. Котли відрізняються значною економією (більше 15%), умовний ККД конденсаційних котлів становить 109%.

Унікальність конденсаційного котла INTERGAS Kombi Kompakt HRE в його серці - алюмінієвому теплообміннику, в який інтегровані два мідні контуру. Унікальна конструкція теплообмінника дозволяє працювати в режимі конденсації при приготуванні гарячої води.

Важлива конструктивна перевага даної серії котлів - це можливість поступового збільшення комфорту за ГВП:

Спочатку можна отримувати обсяг води по ГВП виходячи з технічних параметрів котла, а в подальшому є конструктивна можливість модернізації системи за допомогою накопичувального бойлера, не змінюючи конструкції котла. Плата управління котла розпізнає підключений бойлер і триходовий клапан, і котел буде працювати з ним у парі як одноконтурний, програмно деактивував другий контур.

Чому конденсаційні котли INTERGAS Kombi Kompakt HRE економічні в порівнянні із звичайними?

Конденсаційні котли INTERGAS Kombi Kompakt HRE обігрівають Ваш будинок завдяки теплоті, що виділяється при спалюванні газу, але додатково вони використовують ту теплоту, яку звичайні котли викидають в димохід разом із димовими газами. Температура димових газів у звичайних котлах близько 110 ° С, а в конденсаційних котлах близько 70 °. Саме це додаткове тепло, що виділяється в режимі конденсації водяної пари з продуктів згорання, і забезпечує економію енергоносія.
Технічні характеристики
Артикул35731
БрендАтон Груп
Оновлення: 23.07.2015
Ідентифікатор: 35731

Інші пропозиції товарів і послуг

Aquatherm Kyiv 2024