Пеллетные термо-печи Nordica

Немає в наявності
Продавець: Свiт Саун
Пеллетные термо-печи Nordica
Італійська компанія Nordica - це організація, що має тридцятирічний досвід роботи на ринку і є лідером в області каміностроенія. топки Nordica створені з дорогих матеріалів і мають висококласний італійський дизайн. Завдяки витонченості та елегантності, топки Nordica користуються настільки великою популярністю.
Новинка до Нового Року! Пелетні термо-печі Nordica з сонячної Італії
Пелетні печі потрапили на ринок опалення близько тридцяти років тому, але вони встигли зарекомендувати себе завдяки своїй простоті і дешевої установки. Вони не вимагають окремого приміщення, а компактність і витонченість пелетних топок прикрасить будь-яке місце Вашого будинку. Пелетні топки прекрасно доповнять Ваш інтер'єр, завдяки своєму чудовому дизайну, так як за термоустойчивим склом видніється відкритий вогонь.
Працюють пелетні грубки на пеллетах, які опалюють приміщення з повною віддачею. Однією з вимог роботи пелетних грубок є підключення до електрики. Воно потрібне для того, щоб забезпечити електрикою вентилятор, який сприяє циркуляції теплого повітря у Вашому будинку. Але, незважаючи на це, такі печі є досить економічними і навряд чи істотно збільшать Ваші рахунки за електрику.
Ще однією відмінною рисою пелетних нагрівачів є їх надійність. У нього вбудований мікропроцесор, який регулює подачі повітря і палива. До того ж він контролює різні небезпечні ситуації, в випадки яких процесор моментально зупиняє роботу пальника.
Технічні характеристики
Артикул32412
Вага80 кг
Вага нетто80 кг
Умови постачання
Доставкадоставка по країні
Наявність на складіприсутній на складі
Оновлення: 26.06.2018
Ідентифікатор: 32412
Aquatherm Kyiv 2024