Радіатори сталеві панельні

Немає в наявності
Продавець: ТЕРМОПРОФИТ
Радіатори сталеві панельні
РАДІАТОРИ сталеві панельні: KORADO, KERMI, PURMO, VOGEL & NOOТ, EMKO, AIRFEL, ESPERADO, TERMO TEKNIK та інші Ви можете купити у нас за оптовими цінами!

Підбір радіаторів, теплотехнічний розрахунок, доставка, монтаж.

Телефонуйте, уточнюйте ціни!

__________________________________________________________________________

Сталеві панельні радіатори - одні з найбільш часто використовуються в системах індивідуального опалення (зазвичай в заміських будинках). Вони володіють невеликою тепловою інерцією, а значить, з їх допомогою легше здійснювати регулювання температури в приміщенні. Робочий тиск для більшості моделей сталевих панельних радіаторів лежить в межах 9 атм.

Завдяки найширшому модельному ряду можна підібрати оптимальний за параметрами сталевий панельний радіатор практично для будь-якого приміщення. Стандартна висота сталевих панельних радіаторів дорівнює: 300, 350, 400, 500, 600 і 900 мм (є й нижчі - 250 мм), ширина - від 400 до 3000 мм, глибина від 46 до 165 мм. Асортимент сталевих панельних радіаторів кожного з провідних виробників складається з декількох сотень (!) Моделей різної глибини, ширини і висоти. Очевидно, що тільки великі постачальники можуть собі дозволити працювати з цим типом опалювальних приладів і тримати на складі таку широку номенклатуру.

Назва цього типу опалювальних приладів дає досить точне уявлення про їх зовнішньому вигляді - це, дійсно, прямокутна панель, в переважній більшості випадків, білого кольору.

Конструкція сталевого панельного радіатора - це, грубо кажучи, два зварених між собою сталевих листа (товщиною, зазвичай, 1,25 мм) з вертикальними каналами, в порожнині яких циркулює теплоносій. Для збільшення нагрівається поверхні, а, як наслідок, тепловіддачі до тильної сторони панелі приварені сталеві П-образні ребра.

Якщо говорити про недоліки, то, що як все сталеві радіатори вони при контакті з водою схильні до корозії, чутливі до гідравлічних ударів і розраховані на не дуже високий тиск. Сталеві панельні радіатори гарні для використання в індивідуальних системах, а при застосуванні їх у міських будинках треба бути дуже обережним!

Існує три типи сталевих панельних радіаторів - з нижнім, боковим і універсальним підключенням. У сталеві панельні радіатори з нижньому підключенням вбудований термостатичний вентиль, на який можна встановити терморегулятор, для підтримки заданої температури в приміщенні. При цьому вартість сталевих панельних радіаторів з нижнім підключенням на кілька десятків відсотків вище, ніж аналогів з боковим підключенням.

Зазвичай виробники сталевих панельних радіаторів в комплект постачання включають кронштейни (скоби) для розміщення радіатора на стіні. Але якщо розміщення на стіні з яких-небудь причин небажано, то можна придбати спеціальні ніжки для установки його на підлогу.

Телефонуйте нам для уточнення цін та специфікацій!
Технічні характеристики
Артикул28629
Умови постачання
Доставкадоставка по країні
Наявність на складіприсутній на складі
Оновлення: 21.12.2015
Ідентифікатор: 28629
Aquatherm Kyiv 2024