Печи кухни на дровах La Nordica Rosa Maiolica

Немає в наявності
Продавець: Свiт Саун
Печи кухни на дровах La Nordica Rosa Maiolica
Піч на дровах для приготування їжі La Nordica Rosa майоліка
Ця витончена опалювально-варильна зробить процес приготування їжі або випічки задоволенням, а своїм винятковим зовнішнім виглядом стане справжньою родзинкою на вашій кухні і прекрасним доповненням до обстановки, що створює атмосферу затишку і тепла. У конструкції використовується оригінальне поєднання склокераміки, стали, майоліки і чавуну. Роза майоліка працює на твердому паливі (дрова).
- Обігрів приміщення до 185 м3
- Приготування їжі на чавунної, знімною вручений поверхні (з можливістю приготування на відкритому вогні)
- Велика духовка з термодатчиком
- Топка зі скляними дверцятами
- Емальований духовка

італійська фірма LA-Nordica завоювала великий авторитет у світі і особливо в європі. LA-Nordica вдалося домогтися високої якості виготовлення печей, а прекрасне художнє оформлення робить твором мистецтва, які можуть прикрасити будь-який, навіть найвишуканіший інтер'єр. LA-Nordica прекрасно з великим теплом, гармонійно і витончено наповнять ваш будинок.
Уже для багатьох клієнтів Європи і всього світу LA-Nordica є справжньою гарантією італійської елегантності, екологічності та задоволення від використання. з легкістю доповнюють будь-який інтер'єр і надають справжню `ізюмінку`, яка з'являється в домашній атмосфері.
Атмосфера затишку наповнюється своєрідною унікальністю і неповторністю. При цьому 40 річний досвід компанії у виробництві дозволив LA-Nordica зайняти одну з найстабільніших позицій гарантованого найвищої якості серед європейських виробників.
Технічні характеристики
Артикул26244
Вага200 кг
Умови постачання
Доставкадоставка по країні
Наявність на складіприсутній на складі
Оновлення: 26.06.2018
Додано: 08.06.2012
Ідентифікатор: 26244
Aquatherm Kyiv 2024