Гриль барбекю Sunday Montreal

Немає в наявності
Продавець: Свiт Саун
Гриль барбекю Sunday Montreal
Інноваційний, зроблене з високоякісної сировини. Стійко до високої температури, має хромований гриль з трьома рівнями регулювання. Оснащено контейнером для вугілля. Може також використовуватися з дровами.
Італійські садові грилі - «Воскресіння» - це:
• нові можливості та способи приготування страв на живому вогні в альтанках, на терасах і на відкритому повітрі.
• система знімних і поворотних аксесуарів, що дозволяють одночасно приготувати будь-які види шашлику, стейки з м'яса і риби, птаха і овочі.
• наймодніший аксесуар заміського будинку.
Всі елементи, що піддаються нагріванню, виконані із спеціальних вогнетривких складів. Всі садові печі адаптовані для використання в українських кліматичних умовах. Надійні матеріали, використовувані при виготовленні конструкцій печей, дозволяють побудувати барбекюшніцу не тільки всередині будівлі, а й вуличні варіанти. Наприклад, може бути встановлений в садовій альтанці. Садова піч на закритому майданчику дозволить насолоджуватися відпочинком в будь-яку погоду.
Sundaygrill є компанією №1 на ринку мангалів. Ми здійснюємо доставку продукції не тільки по Києву і області, а й в будь-яку точку країни.
Тепла пора року найкращий час для пікніків і проведення часу на природі. Ви любите проводити час з сім'єю в заміському будинку або влаштовувати вечірки на відкритому просторі, кращим доповненням до вашого відпочинку стане придбання гриля.
Гриль - це жаровня, на яку кладуть м'ясо, замість того, щоб нанизувати його на шампура. Це відмінне і зручне пристосування, для приготування смачної їжі для всієї компанії.
Технічні характеристики
Артикул26221
Умови постачання
Доставкадоставка по місту
Наявність на складіприсутній на складі
Оновлення: 26.06.2018
Додано: 08.06.2012
Ідентифікатор: 26221
Теплоізоляція