ТЕПЛОДАР КУППЕР ОК-15 - котел на дровах дрова, електрику

Немає в наявності
Продавець: Печі Булер`ян
ТЕПЛОДАР КУППЕР ОК-15 - котел на дровах дрова, електрику
Котли універсальні опалювальні Куппер на відміну від іншого опалювального обладнання в якості палива можуть споживати дрова, електрику.

Куппер ОК 15 Одноконтурний опалювальний котел «Куппер» - одноконтурний котел, який забезпечує ефективний обігрів приміщень до 150 м2 навіть при сильних морозах.

Котел універсальний опалювальний Куппер - це компактний і потужний опалювальний агрегат.

Котел КУППЕР ОК-15 Габарити (мм): 500х340х740
Вага (кг): 98
Ціна: 7400 грн

Провідний російський виробник печей компанія «Теплодар» розробила котел опалювальний Куппер ОК15 відрізняється компактними розмірами і функціональністю. Потужний одноконтурний котел опалення Куппер здатний ефективно обігрівати приміщення об'ємом до 150 м2 при низькій зовнішній температурі повітря.

На відміну від інших опалювальних пристроїв котли універсальні Куппер підлогового розміщення володіють унікальною можливістю працювати від будь-якого виду палива: твердого (дров, пелет, вугілля), рідкого, газоподібного або від електричної мережі. Можливість використання будь-якого палива фактично об'єднує в одному комбінованому котлі Куппер кілька різних агрегатів:

котел опалення на твердому паливі (вугілля, дрова),

рідкопаливний котел,

котел електричний опалювальний,

котел на пеллетах,

котел газовий.

Котли опалювальні комбіновані Куппер ОК15 відрізняються рядом конструктивних особливостей, які дозволяють їм займати лідируюче положення на ринку опалювальних пристроїв.

Котел тривалого горіння Куппер ОК15 забезпечує максимальний ККД за рахунок ефективної системи теплообміну з 12 труб і водяного контуру розміщеного в топці.

У конструкції трубної решітки передбачений знімний козирок, який створює оборот топкових газів, сприяючи ефективному знімання тепла.

Контроль стану димосборніка полегшений за рахунок його розміщення навпроти завантажувальних дверцят, тим самим дозволяючи проводити очищення навіть при функціонуючому котлі. У конструкції димосборніка є поворотний шибер, який забезпечує можливість плавного і точного регулювання тяги за рахунок зміни перерізу до 75%.

Куппер ОК15 як котел опалювальний на твердому паливі оснащений місткою топкою з можливістю завантаження 2 відер вугілля або негабаритних дров до 50 см завдовжки. Як котел твердопаливний тривалого горіння Куппер ОК15 має дверцята достатнього розміру для зручного завантаження вугілля лопатою, відром або закладки дров.

Герметичність закривання дверей котла забезпечена ущільнювачем з кремнеземного матеріалу, що гарантує тривалий горіння без примусового наддуву повітря.

Котли для дому Куппер ОК15 забезпечують безпеку експлуатації завдяки надійної теплоізоляції внутрішніх поверхонь шаром з базальтового волокна і захисних декоративних панелей.

Універсальність котлів Куппер полягає в можливості швидкого встановлення газових пальників, які перетворюють їх на функціональні газові підлогові котли. Очевидне зручність в тому, при першій можливості твердопаливний котел Куппер ОК15 може бути легко переобладнаний в газовий котел ціна якого при цьому буде повністю виправдана.

В опалювальному котлі Куппер ОК15 встановлений блок ТЕНів, які візьмуть на себе підтримку температури в опалювальній системі на потрібному рівні після завершення горіння палива іншого виду або будуть забезпечувати повноцінний обігрів приміщення від електричної мережі.

Подача повітря здійснюється через спеціальну стулку на розпалювальної дверцятах. Положення стулки встановлюється за допомогою регулювального гвинта, управління яким здійснюється вручну або опційно автоматичним регулятором.

Потужність опалювального пристрою може регулюватися в діапазоні від 30% до 100%.

Монтаж системи опалення проводиться до штуцерів обратки і подачі, розміщеним на одній з бічних стінок котла.
Технічні характеристики
Артикул24667
Вага98 кг
Умови постачання
Доставкадоставка по країні
Наявність на складіприсутній на складі
Оновлення: 02.11.2015
Додано: 12.03.2012
Ідентифікатор: 24667
Aquatherm Kyiv 2024