Працюємо під час ВС

Утилізаторна піч з водяним теплообмінником СУП-ВТ 80М

Немає в наявності
Продавець: Сіона
Утилізаторна піч з водяним теплообмінником СУП-ВТ 80М
Утилізаторна твердопаливна піч (котел) з водяним теплообмінником СУП-ВТ 80М - подальший розвиток печей серії СУП-ВТ. Вона розроблювалася для опалення виробничих цехів, складських приміщень, житлових будинків, бань, майстерень, гаражів об'ємом до 2500 м.куб. (за умови теплоізоляції приміщення та висоти стелі до 4 м). Може під'єднуватися до загальної системи опалення з тиском до 6 атмосфер.

Піч працює на відходах деревообробної промисловості (тирса, обрізки, дрова, кора, меблеві заготовки тощо), сільськогосподарських підприємств (змільчена непридатна солома, відходи переробки льону, лушпиння соняшника тощо) та побуту, що одночасно вирішує проблеми опалення приміщень і утилізації відходів. Теплоносій – гаряча вода.

Піч має високі екологічні показники – викиди со в повітря практично відсутні. При виході на режим піч горить без диму, майже повне спалення сировини. Піч може встановлюватися в міській смузі.

Блок керування та сигналізації за допомогою термодатчиків та вентилятора димососу підтримує задану температуру в приміщенні. Вмикаючи-вимикаючи димосос, тим самим змінюємо інтенсивність горіння печі. На дисплей постійно виводяться показники контролюємої температури. Піч має виконавчий механізм, який автоматично зачиняє заслінку і притушує піч при зникненні електроенергії.
Технічні характеристики
Артикул22670
Вага800 кг
Умови постачання
Доставкабез доставки
Наявність на складінеобхідно замовляти
Оновлення: 06.11.2018
Додано: 23.11.2011
Ідентифікатор: 22670
Aquatherm Kyiv 2024