AMSUNG:AQ07UGFN, AQ09UGFN, AQ12UGFN, AQ18UGFNAQ24UGFN,

Немає в наявності
Продавець: Клімат-К
AMSUNG:AQ07UGFN, AQ09UGFN, AQ12UGFN, AQ18UGFNAQ24UGFN,
неповторний стиль
Новий кондиціонер Samsung із ретельно продуманим дизайном стане ідеальним рішенням для самого стильного і сучасного інтер'єру, підкресливши його елегантність. При цьому навіть у дуже спекотну погоду такий кондиціонер забезпечуватиме ідеальну приємну прохолоду протягом усього дня.
Фільтр високого очищення HD
Завдяки фільтру високого очищення HD повітря у Вашій кімнаті зберігатиметься свіжим і чистим. Він забезпечує посилену фільтрацію, видаляючи навіть найдрібніші частинки пилу й ефективно очищаючи забруднене повітря. Чистити сам фільтр також дуже просто - все, що потрібно зробити, це просто промити його проточною водою. З таким фільтром повітря в приміщенні завжди буде залишатися свіжим і чистим!
Прокидайтеся з гарним настроєм завдяки режиму Good
Погано спали? Це може зіпсувати Вам увесь день. Але такого не допустить кондиціонер Samsung із режимом Good, який створить ідеально комфортний міркоклімат у Вашій спальні. У поєднанні з точною системою контролю температури і автоматичним регулюванням вологості кондиціонер дає можливість спати в ідеальних умовах і прокидатися свіжим і повністю готовим до випробувань нового дня. Good не лише дарує дорогоцінні години сну, а й заощаджує до 36 % енергії в порівнянні зі звичайним режимом охолодження.
Автоматичне очищення

Можливо, Ви про це не знаєте, але в деяких кондиціонерах може утворюватися цвіль. Це відбувається через різницю температур повітря всередині і зовні, у зв'язку з чим в кондиціонері утворюється волога, що призводить до появи бактерій. Наше рішення? Кондиціонери Samsung оснащені системою автоочистки, автоматично включає вентилятор навіть при вимкненому кондиціонері. Це дозволяє утримувати кондиціонер сухим, усуває неприємні запахи і запобігає розмноженню мікроорганізмів.
Технологія Turbo Cooling

Завдяки технології Samsung Turbo Cooling приміщення буде охолоджуватися миттєво. У турборежимі кондиціонер працює на максимальній швидкості, швидко досягаючи заданої температури.
потрійний захист

Вбудована система захисту, розроблена Samsung, забезпечує надійність і довговічність кондиціонера. Комбінація потужної системи охолодження (Engine Protector), постійного контролю напруги (Controller Protector) та ефективного антикорозійного покриття (Fin Protector) дозволяють кондиціонеру прослужити довше, забезпечуючи свіжість і прохолодне повітря.
видалення вологи

З новим кондиціонером Samsung у приміщенні ніколи не буде сирою або сперте повітря, так як пристрій ефективно видаляє надлишкову вологу. При цьому в даній моделі не доведеться виливати воду з резервуара.
низьке енергоспоживання

Вам більше не доведеться вибирати між комфортом і економією електроенергії. Кондиціонери Samsung чудово охолоджують приміщення, володіючи низьким енергоспоживанням. А це означає, що Ви заощадите гроші та електроенергію без шкоди для комфорту. Ви побачите різницю порівняно зі звичайними кондиціонерами, не тільки кожен раз включаючи сам апарат, а й переглядаючи рахунки за електрику.
антибактеріальне покриття

Завдяки унікальній структурі антибактеріального покриття фільтр здатний уловлювати найдрібніші частки пилу і віруси, які Ви навіть не зможете побачити. Відчуйте повний захист від потенційно небезпечних бактерій і дихайте чистим і свіжим повітрям.
Технічні характеристики
Артикул53904
БрендSAMSUNG
Умови постачання
Доставкадоставка по країні
Наявність на складіприсутній на складі
Оновлення: 25.03.2015
Додано: 14.05.2014
Ідентифікатор: 53904
Aquatherm Kyiv 2024