Кондиціонери

Немає в наявності
Продавець: Тріак
Кондиціонери
За останній час системи кондиціювання набули особливої популярності та стали невід'ємною складовою нашого життя. Завдяки їм стало можливим нормалізувати мікроклімат оточуючого середовища, покращити самопочуття, зняти загострення або попередній розвиток захворювання, зменшити кількість або зовсім відмовилися від прийому деяких медикаментів. Сучасні моделі забезпечують не лише охолодження повітря, а й нагрівання його та/або зволоження, збагачення повітря киснем тощо.
Найпоширеніший тип кондиціонерів- спліт-система.
Спліт-система - це кондиціонер, який складається з двох блоків: зовнішнього (компресорно-конденсаторного) та внутрішнього (випарного). Зовнішній блок кондиціонера спліт-системи зазвичай монтується на фасаді будівель, а внутрішній, відповідно, всередині приміщення. Настінні спліт-системи в даний час найпоширеніший тип кондиціонерів. Кондиціонери спліт-системи діляться на побутові, напівпромислові і промислові спліт-системи.
Якщо з одним зовнішнім блоком працює відразу декілька внутрішніх, то ця система має назву мультиспліт-системи. У багатьох мультиспліт-ситемах можна комбінувати внутрішні блоки різких типів: настінні, підлогові, касетні і т.д. Кожен внутрішній блок кондиціонера має свій пульт управління і може працювати в індивідуальному режимі.
Основна перевага мультиспліт-систем - зменшення кількості зовнішніх блоків, що дозволяє зберегти архітектурний вигляд будівель.

Для Bашого комфорту пропонуємо кондиціонери таких брендів: Соорer&Hunter, LG, Midea, Hitachi, Daikin, Leberg, Neoclima.
Гарантія на кондиціонери до 5 років.
Технічні характеристики
Артикул37769
Оновлення: 15.03.2016
Ідентифікатор: 37769
Aquatherm Kyiv 2024