Инверторні побутові кондиціонери Galanz

Немає в наявності
Продавець: Електроклімат
Инверторні побутові кондиціонери Galanz
Автозапуск. У разі непередбаченого відключення електроенергії, електронна система кондиціонера запам'ятовує останні установки функцій, вибрані користувачем. Таким чином, у разі відновлення електропостачання кондиціонер автоматично включиться в колишньому режимі.
Іонізатор повітря. Іонізатор повітря, встановлений в кондиціонері, насичує повітря аніонами в кількості до 1 млн. аніонів на 1 куб.см. Негативно заряджені частки(аніони) містяться в повітрі, корисні для здоров'я людини. Аніони покращують роботу легенів, стимулюють кровообіг і захищають людину від захворювань органів дихання(астма, запалення легенів і так далі).Plazma. Плазмовий фільтр - це створення спеціальної іонізованої зони усередині кондиціонера. Коли забруднене повітря проходить через іонізовану зону, повітря очищається від усіх мікроскопічних часток. Плазмовий фільтр очищає повітря не лише від пилу, але і від диму, комах, пилку, шерсти тварин, що істотно знижує ризик алергії і бронхіальної астми.
Nano - silver фільтр. Наносрібний фільтр здатний зруйнувати клітинну структуру бактерій, а також істотно абсорбувати молекули білку. Міра фільтрації наносрібного фільтру досягає 99%%.
Технічні характеристики
Артикул36073
Умови постачання
Доставкадоставка по місту
Наявність на складіприсутній на складі
Оновлення: 06.06.2013
Ідентифікатор: 36073
Aquatherm Kyiv 2024