Кондиціонери Lessar

Немає в наявності
Продавець: Врублевский
Кондиціонери Lessar
Уся детальна інформація на сайті: http://myclimat.com/nastennie-split-kondicioneri/lessar/home-inverto.html

Режим вентиляція, осушення, самодіагностика, автоматична разморозка, повітряні фільтри, компресор Hitachi, инверторный.

Lessar Inverto - особлива розробка фахівців компанії Lessar для тих, хто цінує високі технології, піклується про економію електроенергії і в той же час не хоче переплачувати за непотрібні їм функції. Система забезпечена новітнім DC -инверторным двигуном, завдяки якому забезпечується плавний запуск і автоматичне регулювання продуктивності.

Точність підтримки температури повітря в приміщенні аж до 0,5?С. Inverto функціонує на озонобезопасном холодагенті R410 - ще один елемент передових технологій в області кондиціонування. Економія електроенергії досягає 50%% в порівнянні із звичайними кондиціонерами.

Lessar Inverto забезпечена системою логічного управління - Intellect. Логічно розташовані кнопки на пульті роблять управління кондиціонером дуже простим, а його ергономічна форма і приємне жовте підсвічування створюють додаткову зручність при використанні в темний час доби.

Внутрішні блоки Harmony оптимально вписуються у будь-який інтер'єр завдяки ексклюзивним змінним панелям Aquarelle. В якості додаткових опцій ви можете вибрати і поставити два будь-які фільтри з п'яти наявних.

Lessar Inverto - технологія комфорту!
Технічні характеристики
Артикул26585
Оновлення: 26.06.2012
Ідентифікатор: 26585
Aquatherm Kyiv 2024