Кондиціонери Hyundai

Немає в наявності
Продавець: Врублевский
Кондиціонери Hyundai
Уся детальна інформація на сайті: http://myclimat.com/nastennie-split-kondicioneri/hyundai.html

Hyundai торгова марка, що належить великій фінансово-промисловій групі Hyundai Group. Кліматичний підрозділ цієї корпорації робить свою продукцію з 1962 року. Під цим брендом випускаються не лише побутові кондиціонери, але і кліматичне устаткування використовуване в залізничному і авто транспорті, судноплавстві, промисловості.

На території Південної Кореї кондиціонери Hyundai вважаються елітною технікою і за своєю популярністю випереджають навіть відоміші Китайські торгові марки. Українському споживачеві ці кондиціонери сталі знайомі з 2000 року, а з 2002 року розпочинається активне просування бренду на нашому ринку кліматичного устаткування. Не дивлячись на досить короткий період, кондиціонери Hyundai завоювали досить міцні позиції у своєму сегменті. І це не дивно, адже продукція має масу переваг перед аналогічними моделями.

Кондиціонери Hyundai дуже комфортні завдяки низькому рівню шуму під час роботи. Примітне те, що тихо працює не лише внутрішній але і зовнішній блок виробу, це досягається завдяки особливій формі лопатей вентилятора, яка є запатентованою розробкою компанії. Кондиціонери, що реалізовуються на території країн СНД, відрізняються демократичними цінами і розраховані на споживача, не готового витрачати зайві гроші на додаткові опції. В той же час з основними функціями(охолодження, обігрів, очищення повітря) - кондиціонер Hyundai справляється бездоганно.

Кондиціонери Hyundai мають високу надійність в роботі, відмінною якістю, високотехнологічною функціональністю і лаконічним дизайном. Безліч споживачів вже встигли оцінити переваги цієї техніки, на 1000 проданих кондиціонерів, відмови в течії гарантійного терміну складають всього 0,4%%. Якість виробів Хюндай підтверджена так само і відповідною документацією, компанія є володарем сертифікатів Європейської Системи Відповідності Якості QS9000, TS16949, ISO9001, а так само екологічного сертифікату ISO14001.
Технічні характеристики
Артикул26582
Оновлення: 26.06.2012
Ідентифікатор: 26582
Aquatherm Kyiv 2024