Кондиціонери Cooper & Hunter

Немає в наявності
Продавець: Врублевский
Кондиціонери Cooper & Hunter
Уся детальна інформація на сайті: http://myclimat.com/nastennie-split-kondicioneri/cooperhunter.html

Компания Cooper & Hunter International Corporation була заснована в 1916 році, шляхом злиття трьох компаній - C.S. Cooper Company, Hunter Manufacturing Company(1906г.) і Brunner Manufacturing Company(1906 р.). Ці три компанії в той період були лідерами в промисловості, а їх об'єднання стало основою для досягнення значних результатів.

Винахід компанією C.S. Cooper першого комерційно успішного жидкозаполненного радіатора почало цикл інженерних проривів. У 1930 роках компанія Hunter Manufacturing була одним з перших виробників кондиціонерів з прямим випаром і виносним повітроохолоджуючим конденсатором.

У 1950 році Cooper & Hunter International Corporation розробила водні і гліколеві охолоджувачі для кондиціонерів комерційного і промислового призначення. А в 1960 - інноваційну технологію, роторно-гвинтові компресори, які є дуже надійними і ефективними. У 1970 роках для зручності модифікацій в кондиціонери побутового призначенні були впроваджені гідросистеми.

Нині компанія Cooper & Hunter International Corporation є одним з лідерів у виробництві систем мікроклімату. У її структуру входять декілька дочірніх компаній і представництв в країнах Північної і Південної Америки, Європи, Азії. Кожне з них прагне поліпшити показники продукції, що випускається, використовуючи економічно ефективні технології виробництва.
Технічні характеристики
Артикул26581
Оновлення: 26.06.2012
Ідентифікатор: 26581
Aquatherm Kyiv 2024