Кондиціонери Neoclima

Немає в наявності
Продавець: Врублевский
Кондиціонери Neoclima
Уся детальна інформація на сайті: http://myclimat.com/nastennie-split-kondicioneri/neoclima.html

Про компанію

Історія торгової марки Neoclima почалася з моменту створення торгово-виробничої компанії в Греції в 1977 році. Основною спеціалізацією компанії з дня створення є виробництво повітряних завіс і кліматичної техніки.
Більше 30 років професійної діяльності підприємства на ринку кліматичного устаткування дозволило завоювати довіру споживачів по всьому світу і стати відомим виробником теплових завіс, устаткування для систем вентиляції, кондиціонування і обігріву.
Технологічна база Neoclima включає систему R&D, за допомогою якої регулярно проводиться розробка і тестування нових зразків, удосконалення існуючих моделей. У основі роботи науково-технічних центрів і лабораторій, розташованих по всьому світу, лежить оцінка перспектив розвитку сучасних технологій і прогнозування вимог, які пред'являтимуться до техніки в майбутньому.
Концепція бренду знайшла відображення в назві NEOCLIMA - НОВИЙ КЛІМАТ.
Відмітними особливостями устаткування Neoclima є підвищені вимоги до якості продукції, її надійності і ефективності. Усі вироби, створені під торговою маркою Neoclima, утілюють в собі поєднання надійності конструкції, кращих інноваційних розробок і дизайнерських рішень.
Філософією Neoclima є створення високотехнологічного продукту, який за якістю і своїм технічним характеристикам перевершує існуючі аналоги.Сьогодні кліматичне устаткування Neoclima робиться на кращих заводах Греції, Італії, Гемании, Польщі, Литви, України і в країнах Азії.
Асортиментний ряд продукції Neoclima включає устаткування для різних об'єктів від квартир і приватних будинків до великих офісних, готельних, торгово-розважальних і промислових комплексів.

Основні принципи роботи компанії :
Надійність
Зручність
Доступність.
Технічні характеристики
Артикул26579
БрендNeoclima
Умови постачання
Доставкадоставка по країні
Оновлення: 26.06.2012
Ідентифікатор: 26579
Aquatherm Kyiv 2024