Мінсім`ї: Равіль Сафіуллін підтримав молодіжну ініціативу щодо збереження та раціонального використання води

Мінсім`ї: Равіль Сафіуллін підтримав молодіжну ініціативу щодо збереження та раціонального використання води

З 14 по 16 квітня 2010 року проходить конкурс `Всеукраїнський Юнацький Водний Приз` - національний етап міжнародного конкурсу `Стокгольмський Юнацький Водний Приз` (Stockholm Junior Water Prize).

Організатором заходу є видавництво `Екоінформ` за підтримки Міністерства України у справах сім’ї, молоді та спорту, Міністерства охорони навколишнього природного середовища України, Міністерства закордонних справ України, Міністерства освіти і науки України, комунального підприємства `Водно-інформаційний центр`, державного підприємства `Науково-дослідний та проектно-конструкторський інститут міського господарства` та Національного технічного університету `Київський політехнічний інститут`.

Мета конкурсу - формування нового природоохоронного менталітету, підвищення рівня екологічної освіти і свідомості молодої людини, популяризація здорового способу життя.

Міністр України у справах сім’ї, молоді та спорту Равіль Сафіуллін надіслав вітання учасникам та організаторам конкурсу.

`Дуже важливо, що молодь занепокоєна проблемами збереження та раціонального використання водних ресурсів`, - йдеться у вітанні.

За словами Міністра, залучення молоді до дослідницької діяльності проблем водокористування, мінімізації витрат води, покращення її якості є запорукою вироблення спільних кроків у подоланні проблем збереження водних ресурсів.

Равіль Сафіуллін висловив переконання, що проведення конкурсу `Всеукраїнський Юнацький Водний Приз` сприятиме створенню умов для всебічного розвитку здібностей молоді, надасть можливості реалізувати свій інтелектуальний потенціал, обмінятися досвідом та втілити найсміливіші ідеї у життя.

Нагадаємо, в Україні конкурс, започаткований видавництвом `Екоінформ`, вперше пройшов у 2005 році під гаслом `Вода та молодь – разом у майбутнє`.

http://www.kmu.gov.ua/
Идентификатор: 4250
Теплоізоляція