Майже 100 млн. грн. додаткових коштів виділено з бюджету Києва на підготовку до осінньо-зимового періоду

Майже 100 млн. грн. додаткових коштів виділено з бюджету Києва на підготовку до осінньо-зимового періоду

Майже 100 млн. грн. додаткових коштів виділено з бюджету Києва на підготовку житлового фонду міста до осінньо-зимового періоду.
Про це УНІАН повідомили в прес-службі Київської міської державної адміністрації з посиланням на інформацію першого заступника голови КМДА Дениса БАССА.
За його даними, із цієї суми 58,3 млн. грн. передбачено на асфальтування прибудинкових територій; 18,1 млн. грн. - на ремонт внутрішньобудинкових мереж та обладнання житлових будинків; 11,3 млн. грн. - на будівництво дитячих та спортивних майданчиків; 5 млн. грн. - на придбання додаткових контейнерів для сміття в кількості 500 шт.; понад 4 млн. грн. - на заміну майже 78 тис. поштових скриньок в житлових будинках міста; майже 2 млн. грн. - на придбання більш ніж 12 тис. урн.
Крім того, як поінформував Д.БАСС, у бюджетах районів у 2007 році на заходи з ремонту житлового фонду, благоустрою та озеленення прибудинкових територій столиці в рамках програми «Твій дім, твоє подвір’я» передбачено 145,2 млн. грн.
За його словами, за виділені кошти до осінньо-зимового періоду буде підготовлено понад 10 тис. будинків, відновлено опалення сходових клітин у 292 будинках, відремонтовано понад 400 покрівель тощо.
Д.БАСС також зауважив, що на ремонт житлового фонду направлено 14,7 млн. грн. За ці кошти відремонтовано та частково замінено 175 тис. п. м інженерних мереж, облаштовано сходові клітини в 123 будинках, влаштовано та дообладнано приміщення для консьєржів у 65 будинках. Крім того, відремонтовано 242 фасади на суму 11,8 млн. грн., герметизовано стики в 103 будинках на суму 2,0 млн. грн., реконструйовано облицювальну плитку на суму 0,6 млн. грн. тощо.
В КМДА також повідомили, що на поточний рік на заміну та модернізацію ліфтів у Києві передбачено 104 млн. грн. Всього за рахунок державного та міського бюджетів заплановано замінити та модернізувати 528 ліфтів.
УНІАН
Идентификатор: 2385
Aquatherm Kyiv 2024