Міськвиконком Білої Церкви незаконно підвищив удвічі тарифи на послуги ЖКГ і теплозабезпечення – міськорганізація «Батьківщини»

Виконком міської ради Білої Церкви незаконно підвищив із 1 січня 2008 року в 2 рази тарифи на житлово-комунальні послуги й теплозабезпечення.
Таку думку в ексклюзивному коментарі УНІАН висловив керівник міської організації «Батьківщина» Віктор РОССОХА.
«Виконком ухвалив рішення про підвищення тарифів у грудні, мотивуючи його підвищенням ціни на поставки російського газу до України і як наслідок – підвищенням ціни на газ для теплокомуненерго. Проте, новий уряд видав постанову, відповідно до якої, ціни на газ для комунальних підприємств не змінилися, тому це рішення є незаконним», - сказав В.РОССОХА.
Лідер міської організації «Батьківщина» повідомив, що вже звернувся до мера Білої Церкви й до міської ради для скасування рішення про підвищення тарифів. «Зараз готується сесія міської ради, і я розраховую, що депутати повернуться до розгляду цього питання. Якщо ж цього не відбудеться, то ми вимушені звертатися до Антимонопольного комітету й Державної інспекції з цін для врегулювання ситуації», - пояснив він.
Водночас, В.РОССОХА не виключив, що в разі збереження підвищених тарифів можливе звернення до жителів Білої Церкви із закликом не оплачувати рахунки з оплати послуг ЖКГ. «Відповідно до рішення виконкому, квартплата зросла в 2 рази, а вартість теплозабезпечення – на 54%. Це не реальні ціни, які нічому не відповідають», - переконаний лідер міської організації «Батьківщина».
УНІАН
Идентификатор: 2737
Aquatherm Kyiv 2024