КП `Тернопільводоканал` для поліпшення оплати своїх послуг з лютого запроваджує кольорові рахунки для абонентів.

КП "Тернопільводоканал" для поліпшення оплати своїх послуг з лютого запроваджує кольорові рахунки для абонентів.
Як повідомив кореспонденту УНІАН заступник директора підприємства з маркетингу Олександр КРЕДЕНЕЦЬ, платники, які вчасно розраховуються за водопостачання та водовідведення, отримуватимуть рахунки зеленого кольору. Ті, які вже прострочили оплату чи часто запізнюються з нею, - жовтого. До злісних боржників надійдуть рахунки червоного кольору, як попередження про те, що в разі несплати боргу вони можуть залишитися без води й каналізації. У КП "Тернопільводоканал" розраховують, що на кольорові рахунки, які виділятимуться з-поміж інших, люди одразу звертатимуть увагу, а зважаючи на попереджуючий колір своєчасніше розраховуватимуться за отримані послуги.
Метод “світлофора", каже О.КРЕДЕНЕЦЬ, запозичили в іноземних колег. “За кордоном він працює дуже добре. Розраховуємо, що нам вдасться теж покращити якість розрахунків”, - сказав О.КРЕДЕНЕЦЬ.
Рахунки КП "Тернопільводоканал" доставляє у поштові скриньки своїх абонентів щомісяця. У рахунках вказана сума заборгованості (якщо така є) і сума, яку споживач має заплатити за спожиті у поточному місяці послуги.
УНІАН
Идентификатор: 2736
Aquatherm Kyiv 2024