Львівська ОДА: До кінця тижня завершиться підготовка господарського комплексу Львівщини до опалювального сезону

`До кінця цього тижня завершаться всі роботи з підготовки господарського комплексу Львівщини до опалювального сезону 2010/2011 року. А 1 жовтня ми плануємо провести пробний пуск теплоносія та перевірити готовність усіх систем опалення`, – повідомив 14 вересня заступник голови облдержадміністрації Євген Пастух під час виступу на сесійному засіданні обласної ради.

За його словами, питання стану підготовки до опалювального сезону перебуває на постійному контролі облдержадміністрації. `Координація дій та оперативний контроль виконання запланованих заходів дали позитивні результати щодо підготовки об’єктів життєзабезпечення населених пунктів. На 14 вересня до опалювального сезону підготували 98,9% котелень, 99% - теплових мереж, 98% - житлових будинків, 99,5% - об’єктів водопостачання та водовідведення, а всі об’єкти соціального призначення (школи, дитячі садочки та лікарні) – на 100%, – зауважив Євген Пастух. – Крім цього, до зими підготовлені 96% наявної спецтехніки та 89% від потреби посипкового матеріалу та реагентів`.

Заступник голови ОДА також відзначив відставання від затверджених планів-графіків підготовки житлового фонду у Львові (відомче житло підготовлено лише на 71,%), у Трускавці (житловий фонд підготовлено на 77%) та у Самборі (житловий фонд підготовлено на 82%).

Як один із негативів у підготовці до опалювального сезону Євген Пастух відзначив неналежну роботу з промивки внутрібудинкових теплових мереж. `Ці роботи не заплановані у містах Стрию, Новому Роздолі, Городку, Жидачеві, Золочеві та селі Лапаївка Пустомитівського району, – зазначив заступник керівника області. – А у містах Львові, Бориславі та Новояворівську планові завдання з промивки систем охоплюють лише до 10% будинків з центральним опаленням. Така ситуація призводить до зростання скарг споживачів щодо низької якості послуг теплопостачання`.

http://www.kmu.gov.ua/
Идентификатор: 4461
Aquatherm Kyiv 2024