МінЖКГ: Україна повністю готова до опалювального сезону

МінЖКГ: Україна повністю готова до опалювального сезону

Україна повністю готова до осінньо-зимового періоду і до початку опалювального сезону. Про це сьогодні на прес-конференції заявив Міністр з питань житлово-комунального господарства Олексій Кучеренко.

Україна готова не гірше, а навіть краще, ніж минулі роки, до опалювального сезону. `Підприємства житлово-комунального господарства підготувалися за графіком, провели всі необхідні роботи за регламентом`, - зауважив Міністр. Олексій Кучеренко додав, що важливим залишається питання платіжної дисципліни в регіонах. `Ми ведемо жорсткий моніторинг по кожній області, у нас є чітко проблемні пункти, які ми знаємо, що там велика ймовірність проблем. Ми окремо їх моніторимо`, - підкреслив Міністр і висловив впевненість, що в Україні осінньо-зимовий період пройде стабільно.

У свою чергу Міністр палива та енергетики України Юрій Продан зазначив, що Україна має в газосховищах необхідний запас газу для проходження осінньо-зимового періоду: `Технологічно, технічно ми готові до зими повністю, і з точки зору енергозабезпечення - це і запас газу, і 3,6 млн. тонн вугілля на складах`. Юрій Продан переконаний, що проблем з початком опалювального сезону не буде, адже Україна готова до нього краще, ніж торік.

http://www.kmu.gov.ua/
Идентификатор: 3888
Теплоізоляція