Олександр Турчинов: Фінансовий стан НАК `Нафтогаз України` стабільний

Олександр Турчинов: Фінансовий стан НАК `Нафтогаз України` стабільний

Фінансовий стан НАК `Нафтогаз України` лишається стабільним, і ніяких передумов до виникнення чергової газової кризи у відносинах з Росією не існує. Про це заявив Перший віце-прем’єр-міністр України Олександр Турчинов.

Підтвердженням стабільності НАК `Нафтогаз` Олександр Турчинов назвав той факт, що вчора Компанія перевела останній транш та повністю розрахувалася за одним з кредитів в 200 млн. дол., який було отримано в англійському `Стандарт банку`.

`Це є ще одним підтвердженням фінансової стабільності та надійності `Нафтогазу`, - зазначив Перший віце-прем’єр-міністр.

За інформацією Олександра Турчинова, відповідно до фінансової звітності, Компанія за перший квартал 2009 року отримала чистий дохід в розмірі 32,1 млрд. грн., що втричі більше за чистий дохід, отриманий за відповідний період 2008 року.

`Щодо даних, на які посилається джерело в уряді РФ - ми знаємо, що це так званий аналітичний центр, який контролюється представниками групи Фірташа-Бойка-Льовочкіна. Ми розуміємо, що пан Фірташ досі не може змиритися з тим, що корупційні схеми усунено з газового ринку України. Але запевняю вас, ніякі зазіхання та наклеп з боку `газових шахраїв`, а також `кликушество` з боку деяких українських високопосадовців не вплинуть на політику Уряду в газовому секторі України та стабільність НАК `Нафтогаз України`, - підкреслив Перший віце-прем’єр-міністр.
http://www.kmu.gov.ua/
Идентификатор: 3647
Теплоізоляція