Міський голова Львова Андрій Садовий звертається до уряду у зв`язку з критичною ситуацію з газом

Міський голова Львова Андрій Садовий звертається до уряду у зв`язку з критичною ситуацію з газом

Комісія з надзвичайних ситуацій у Львові звернеться до уряду України з вимогою втрутитись в ситуацію з постачанням газу. Таке рішення було прийнято сьогодні за засіданні комісії, яку терміново скликав міський голова Львова Андрій Садовий.

На засіданні комісії, зокрема, йшлося про те, що у місті виникла критична ситуація з тиском газу. Навіть ті теплопостачальні підприємства, які мають ліміти газу, не можуть постачати гарячу воду та тепло у зв`язку з критичним рівнем тиску у мережах. За інформацією теплопостачальних підприємств, якщо нормальний тиск у мережах 0,5 атмосфер, то минулого тижня на деяких котельнях тиск падав до рівня 0,28 атмосфер, що спричиняло вихід з ладу обладнання.

«Держава повинна відновити нормальну подачу газу. Це питання треба врегулювати терміново. Зрозуміло, що у Києві зараз тривають різні політичні дебати, але ми повинні подати мешканцям тепло. Не можна з цим бавитись. Зрозуміло, є і такі проблеми як борги мешканців. Але заохочувати людей платити можна лише тоді, коли є в батареях є тепло а в кранах гаряча вода.», - заявив міський голова Андрій Садовий.
http://www8.city-adm.lviv.ua/
Идентификатор: 3162
Aquatherm Kyiv 2024