У квартирах малозабезпечених київських родин безкоштовно встановлять газові та електроплити

У квартирах малозабезпечених київських родин безкоштовно встановлять газові та електроплити

У 2008 році передбачено здійснення заходів із заміни газових, електричних плит та газових колонок у квартирах малозабезпечених громадян


З метою забезпечення соціального захисту населення Києва та в рамках програми «Турбота» у 2008 році передбачено здійснення заходів із заміни газових, електричних плит та газових колонок у квартирах малозабезпечених громадян. Про це повідомляє прес-служба КМДА.

Зокрема, за інформацією Головного управління житлового господарства КМДА, протягом року буде встановлено 3 тис. 500 газових плит, 550 електричних плит, 450 газових колонок. Крім того, будуть виконані роботи з установлення квартирних приладів обліку холодної та гарячої води в 11 тис. 375 квартирах малозабезпечених громадян. На ці заходи буде спрямовано 15,9 млн. грн. з міського бюджету. Наразі вже встановлено 1 тис. 308 газових плит, 345 електроплит та 5 тис. 100 комплектів лічильників холодної та гарячої води.

Нагадаємо, що в рамках підготовки міського господарства до роботи в осінньо-зимовий період у міському бюджеті передбачено 43,1 млн. грн., що на 11 млн. грн. більш ніж у 2007 р. Вже проведено тендери, визначено виконавців робіт та укладено відповідні угоди. Окрім того, для прийняття 77 житлових будинків та інженерних мереж підприємств-банкрутів у комунальну власність міста та приведення цих об`єктів у належний технічний стан у бюджеті міста передбачені кошти в сумі 37,1 млн. грн. Прийом вказаних будинків та мереж здійснено в період з жовтня по березень 2008 року.
http://kmv.gov.ua/
Идентификатор: 3029
Aquatherm Kyiv 2024