30% донеччан не оплачують комунальних послуг, очікуючи компенсації за втрачені заощадження – секретар міськради

30% жителів Донецька не оплачують комунальних послуг, очікуючи отримати тисячу гривень як компенсацію за втрачені заощадження.
Як передає кореспондент УНІАН, про це сьогодні на прес-конференції у Києві повідомив секретар Донецької міської ради Микола ЛЕВЧЕНКО.
За його словами, з часу оприлюднення прем’єр-міністром Юлією ТИМОШЕНКО у грудні 2007 року ініціативи компенсувати громадянам України частину втрачених внесків Ощадбанку СРСР, жоден порядок чи механізм реалізації цієї програми урядом відпрацьований не був.
“Якщо раніше житлово-комунальне господарство міста стояло на колінах, то сьогодні цією реалізацією компенсації за втрачені вклади Юлія Володимирівні поклала його на лопатки”, - сказав М.ЛЕВЧЕНКО.
На його думку, третина жителів міста очікуючи цих виплат, не вважають за необхідне дотримуватися платіжної дисципліни.
Як повідомляв УНІАН, 21 травня в Донецьку через борги комунального підприємства "Донецькміськтепломережа" перед компанією “Газ України” було припинено постачання гарячої води населенню. Головною причиною відімкнення стала заборгованість населення в оплаті за комунальні послуги. Загальна сума боргу сягнула більше 100 млн. гривень.
УНІАН
http://www.unian.net
Идентификатор: 2956
Aquatherm Kyiv 2024