На закупівлю устаткування для котельних цього року буде направлено 700 млн. грн. - Міністерство ЖКГ

На закупівлю устаткування для котельних цього року буде направлено 700 млн. грн. - Міністерство ЖКГ

На закупівлю нового устаткування для котельних в Україні в 2008 році буде направлено 700 млн. грн.
Як передає кореспондент УНІАН, про це під час перебування в Кременчуці повідомив заступник міністра житлово-комунального господарства України Олександр МАЗУРЧАК.
«Цього року в країні проводитимуться роботи з реконструкції котельних, теплових мереж. Для цього буде направлено 700 млн. грн», - сказав він.
При цьому заступник міністра підкреслив, що кошти мають бути використані на закупівлю нового устаткування, а не на "латання дірок" у вигляді капремонтів.
О.МАЗУРЧАК зазначив, що бюджетні кошти обов`язково будуть освоєні цього року. «Якщо минулого року гроші виділялися наприкінці року і були великі проблеми, то зараз порядок фінансування затверджений, і вже в квітні гроші можуть бути направлені», - заявив він.
Зазначимо, в держбюджеті на 2008 рік, зокрема, передбачено 370 млн. 494,4 тис. грн. на придбання матеріалів та устаткування для виконання будівельно-монтажних робіт з модернізації систем теплозабезпечення житлових будинків.
Сьогодні О.МАЗУРЧАК повідомив, що на теплозберігаючі технології цього року направлено ще 215 млн. грн., які раніше планувалися на реконструкцію «хрущовок».
УНІАН
Идентификатор: 2873
Теплоізоляція