В столиці передбачено створення 23 опорних пунктів аварійних бригад «Київводоканалу»

В столиці передбачено створення 23 опорних пунктів аварійних бригад «Київводоканалу»

Київрада затвердила концепцію розташування опорних пунктів аварійних бригад ВАТ «АК «Київводоканалу». Згідно з цим документом, в дев’яти районах столиці буде побудовано протягом найближчих 1,5 року 23 таких пункти.
Як передає кореспондент УНІАН, відповідне рішення було прийнято сьогодні на пленарному засіданні сесії Київради з метою створення територіально розгалуженої системи опорних пунктів оперативного реагування на надзвичайні ситуації (аварії) у водопровідному та каналізаційному господарстві.
Так, у Голосіївському, Святошинському районах планується відкрити по 2 опорних пункти аварійних бригад «Київводоканалу»; Шевченківському, Солом’янському, Оболонському, Дарницькому, Деснянському та Подільському – по 3; Печерському – 1.
Відповідно до прийнятого рішення, до 3 березня поточного року Головне управління земельних ресурсів спільно з «Київводоканалом» мають підготувати пропозиції, проекти рішень щодо відведення земельних ділянок площею від 02, до 0,35 га для будівництва опорних пунктів в зазначених районах міста та внести їх на розгляд Київради. У свою чергу «Київводокалу» доручено протягом одного року після відведення земельних ділянок провести проектні та будівель роботи і здати опорні пункти в експлуатацію.
Депутати також рекомендували районним держадміністраціям не передавати у власність чи оренду приміщення, у яких розташовані опорні пункти аварійних бригад «Київводоканалу».
УНІАН
Идентификатор: 2730
Aquatherm Kyiv 2024