"Донецькміськгаз" організував додаткову бригаду для відключення населення від газопостачання у зв`язку з різким падінням платежів

"Донецькміськгаз" організував додаткову бригаду для відключення населення від газопостачання у зв`язку з різким падінням платежів

ВАТ "Донецькміськгаз" організувало додаткову бригаду фахівців для відключення населення від газопостачання у зв`язку з різким падінням рівня платежів.
Як повідомили УНІАН у прес-службі компанії, за підсумками листопада відсоток оплати жителями Донецька спожитого природного газу становив всього 72,42%. Жителі міста в листопаді спожили 24 млн. 273 тис. кубометрів природного газу. Нараховано 9 млн. 72 тис. грн., з яких населення сплатило тільки 6 млн. 569 тис. грн.
"Це рекордно низький показник платежів з початку цього року", - констатували в прес-службі і нагадали, що ще в жовтні відсоток оплати за газ становив 109%, а у вересні – 136%.
У прес-службі також повідомили, що основною причиною зменшення рівня оплати є збільшення газоспоживання у зв`язку зі зниженням температури. "Жителі міста, які проживають в приватних житлових будинках, не сплачують в повному обсягу за спожитий для опалювання природний газ", - повідомили в міськгазу.
У міськгазі зазначили, що "в першу чергу будуть відключені від систем газопостачання жителі, які мають велику заборгованість", - в основному власники приватних будинків.
УНІАН
Идентификатор: 2642
Aquatherm Kyiv 2024