Влада Вінниці у 2007 році компенсуватиме працівникам ЖЕКів 50% від вартості плати за житло

Влада Вінниці у 2007 році компенсуватиме працівникам ЖЕКів 50% від вартості плати за житло

Виконавчий комітет Вінницької міської ради затвердив проект рішення міськради, згідно з яким працівникам житлово-експлуатаційних контор у 2007 році буде компенсовано 50% від вартості послуг з утримання житла, теплопостачання, гарячого й холодного водопостачання, електроенергії й газу.
Про це кореспонденту УНІАН повідомив мер Вінниці Володимир ГРОЙСМАН.
За словами мера, згідно з рішенням міськради на пільги працівникам ЖЕКів виділено 1,36 млн. грн. з міського бюджету. За рахунок цих коштів міська влада буде сплачувати через головне управління житлово-комунального господарства, енергетики, транспорту й зв`язку Вінницької міськради половину вартості квартплати й опалення, виходячи з норми 31,5 кв. м. на одного працівника ЖЕКу, спожитої електроенергії з розрахунку 75 кВт/год. за місяць у будинках з газопостачанням й 100 кВт/год. – у будинках з електроплитами.
Крім того, мерія планує компенсувати працівникам ЖЕКів половину вартості спожитого газу, що використовується для опалення житла, з розрахунку 11 куб. м газу на 1 кв. м опалюваної площі за місяць, але не більше ніж для 31,5 кв. м житла, вартість побутового газу з розрахунку 9,8 куб. м газу на 1 особу за місяць за наявності централізованого гарячого водопостачання й 18,3 куб. м газу на 1 особу – за відсутності централізованого гарячого водопостачання, а також 23,6 куб. м – при використанні газової плити й водонагрівача.
Також працівникам ЖЕКів планується компенсувати половину вартості холодного й гарячого водопостачання.
`Пільги будуть поширюватись тільки на членів сімей-працівників ЖЕКів, і за наявності в сім`ї 2 і більше працівників ЖЕКів пільги надаватимуться кожному з них`, - наголосив В.ГРОЙСМАН.
Мер Вінниці додав, що `такого роду пільги дадуть змогу значно знизити плинність кадрів у ЖЕКах і підвищити матеріальну зацікавленість співробітників у роботі на цих підприємствах`.
Як повідомляв УНІАН, виконавчий комітет Вінницької міської ради планує протягом 2007 року скоротити кількість житлово-експлуатаційних контор на 33,33%, або на 8 одиниць - до 16.
УНІАН
Идентификатор: 756
Aquatherm Kyiv 2024