Ющенко переконаний, що житлово-комунальній реформі потрібне інтенсивне прискорення

Ющенко переконаний, що житлово-комунальній реформі потрібне інтенсивне прискорення

Президент України Віктор ЮЩЕНКО переконаний, що житлово-комунальній реформі потрібне інтенсивне прискорення.
На цьому, як повідомили УНІАН у прес-службі президента України, глава держави наголосив, вітаючи працівників житлово-комунальної галузі з професійним святом.
“Це – спільна справа Кабінету міністрів і місцевої влади”, - вважає глава держави. На його думку, у цьому питанні важливо не допустити прийняття розрізнених рішень, реформа має розроблятися і впроваджуватися на основі комплексного підходу.
Рішення Ради національної безпеки і оборони щодо стану справ у ЖКГ, затверджені відповідним Указом Президента України, дають чіткі орієнтири для проведення змін у цій галузі. Уряд зробив перші практичні кроки в цьому напрямку. При цьому, на думку глави держави, житлово-комунальній реформі потрібне інтенсивне прискорення. «На важливих напрямках цієї роботи не видно проривних ідей, конкретних заходів. Наприклад, майже нічого не зроблено із запровадження енергоощадних технологій, впала дисципліна розрахунків, зросли борги та прямі збитки», – вказав В.ЮЩЕНКО.
Президент наполягає, що реформа житлово-комунального господарства має залишатися одним із важливих завдань уряду і місцевих органів влади. «За цим стоять інтереси людей, їхнє комфортне і безпечне життя», – зазначив глава держави. Він планує невдовзі провести розширену нараду за участю профільних урядовців і керівників обласних держадміністрацій, на якій зробити «контрольний огляд» ходу реформи ЖКГ.
УНІАН
Идентификатор: 731
Aquatherm Kyiv 2024