Чернівецький міськвиконком виділив кошти на встановлення електробойлерів у кредит

Чернівецький міськвиконком виділив кошти на встановлення електробойлерів у кредит

300 тисяч гривень виділено у Чернівцях із цільового фонду соціально-економічного розвитку міста для встановлення малозабезпеченим сім`ям електричних бойлерів у кредит. Таке рішення прийняв Чернівецький міськвиконкомом.
Як передає кореспондент УНІАН, 171 тисячу гривень надано у вигляді субвенції районним у місті бюджетам для надання фінансової допомоги КЖРЕПАм, які встановлюватимуть за ці кошти малозабезпеченим сім`ям електричні бойлери у кредит. Зокрема, 95 тисяч гривень субвенції передбачено Першотравневому 55 тис. грн. - Шевченківському та 21 тис. грн. – Садгірському районам. Ще 129 тисяч гривень на зазначені цілі надано МКП `Аварійно-диспетчерська служба –080`.
Порядок надання цільових кредитів малозабезпеченим сім`ям для встановлення електричних бойлерів розробляється районними радами.
Рішення міськвиконком аргументує тим, що у Чернівцях майже 60% житлових приміщень вже обладнані індивідуальними приладами підігріву води і поновлення централізованого гарячого водопостачання визнано недоцільним.
УНІАН
Идентификатор: 709
Aquatherm Kyiv 2024