У Севастополі тарифи на ЖКП збільшено на законних підставах - міська прокуратура

УНІАН. У Севастополі тарифи на житлово-комунальні послуги збільшено на законних підставах. Про це кореспонденту УНІАН повідомив начальник відділу міської прокуратури Ігор ШЕВЧЕНКО. За інформацією І.ШЕВЧЕНКА, за підсумками проведеної впродовж місяця органами прокуратури міста перевірки порушень законодавства в цій сфері не виявлено.
Як сказав І.ШЕВЧЕНКО, під час перевірки встановлено, що тарифи на водозабезпечення, теплозабезпечення і квартирну плату у відповідності з рішенням міської ради у 2006 році було підвищено вдвічі. `При цьому міською радою були враховані економічний стан підприємств, які надають житлово-комунальні послуги, неодноразове подорожчання енергоносіїв та інші економічні складові собівартості тарифів`, зазначив він. За словами начальника відділу, `аналіз показав, що, незважаючи на збільшення собівартості житлово-комунальних послуг, тарифи у Севастополі - на рівні найнижчих в Україні, оскільки у багатьох регіонах вони були збільшені в 3,5-4 рази`.
Водночас, як додав І.ШЕВЧЕНКО, деякі жителі міста рішення міської про підвищення рівня житлово-комунальних тарифів, зокрема, на квартплату, оскаржили в судовому порядку. Рішення за цими позовами судом ще не ухвалені, - додав він.
Идентификатор: 613
Теплоізоляція