У Севастополі планують за два років збудувати три заводи з переробки твердих побутових відходів

УНІАН. Влада Севастополя планує протягом двох років збудувати на кошти європейського гранту три заводи з переробки, сортування і утилізації твердих побутових відходів.
Як передає кореспондент УНІАН, про це повідомив журналістам у Севастополі голова міської державної адміністрації Сергій КУНІЦИН після відвідання севастопольського полігону твердих побутових відходів в Першотравневій балці. `Ми виграли європейський грант на 100 млн. євро, і плануємо протягом двох років збудувати три заводи з переробки, сортування та утилізації відходів - те, чого немає і не буде ближчим часом в жодному регіоні України`, - сказав він.
Як додав С.КУНІЦИН, цього року планується закупити на 1,5 млн. грн. контейнерів для сміття, а також техніку для його утилізації. Як вважає він, для наведення у місті чистоти і порядку також треба `змусити усі комерційні структури платити за вивезення сміття`.
Окрім того, голова міськдержадміністрації повідомив, що після підвищення тарифів на житлово-комунальні послуги у місті `вдвічі збільшили кількість двірників`.
Идентификатор: 564
Aquatherm Kyiv 2024