АМК у Волинській області не погодив нові тарифи на теплопостачання для установ. Луцьк

УНІАН. Антимонопольний комітет у Волинській області не погодив нові тарифи на теплопостачання для установ, які затвердив Луцький міськвиконком. Спеціалісти тервідділення АМКУ вважають їх необґрунтовано завищеними. Про це повідомив заступник голови обласного тервідділення АКМУ Сергій ЛУГОВИЙ.
Як передає кореспондент УНІАН, за словами С.ЛУГОВОГО, спеціалісти АМК виявили у документах деякі невідповідності, які свідчили про те, що тарифи штучно завищені. `Тому ми їх не погодили, відхилили прохання і направили лист зі своїми зауваженням`, - сказав С. ЛУГОВИЙ.
За його словами, тепер міськвиконком надав нові документи, частково врахувавши рекомендації АМК, і для погодження цих документів дається 10 днів. Після цього можна буде робити остаточні висновки, чи врахувало підприємство та міська влада наші поправки і чи тарифи на теплопостачання для установ та організацій є обґрунтованими.
С.ЛУГОВИЙ наголосив, що якщо такий тариф вступить у дію, відділення АМК змушене буде розпочати проти міськвиконкому справу про порушення законодавства про захист економічної конкуренції.
Як повідомляв УНІАН, 1 лютого Луцький міськвиконком затвердив нові тарифи на теплопостачання для всіх споживачів, окрім населення. Вартість 1 ГКал зросла, залежно від форми власності, на 17-20%.
Идентификатор: 548
Теплоізоляція