У Сімферополі встановлять нові зливові решітки, виготовлені з додаванням відходів насіння і проса

УНІАН. У Сімферополі комунальне підприємство `Бюро дорожнього нагляду` купує решітки зливової каналізації, виготовлені з додаванням натуральних компонентів, - відходів насіння і проса, що покращує їх пластичність і робить непривабливими для злодіїв.
Про це УНІАН повідомили в прес-службі Сімферопольської міської ради з посиланням на директора підприємства `Бюро дорожнього нагляду` Валерія ЛУНГОЛА.
За його словами, протягом минулого року з міських вулиць було викрадено 370 зливових решіток. Для того, щоб припинити крадіжки, `Бюро дорожнього нагляду` купувало і встановлювало решітки зливової каналізації з пластика. Проте, як показала практика, вони не витримують необхідних навантажень.
За словами В.ЛУНГОЛА, перевагами кіровоградських решіток, виготовлені з додаванням натуральних компонентів, є те, що вони надійніші порівняно з аналогом, який використовується зараз у дорожньому господарстві кримської столиці. Крім того, такі решітки пластичніші, і можуть бути встановлені на стару чавунну підставу.
Незабаром, зазначив В.ЛУНГОЛ, комунальне підприємство планує укласти договір з кіровоградським виробником на постачання нових решіток. `Ми вже чекаємо першу пробну партію із 120 штук. Вони кращі тим, що витримують динамічний удар і вдвічі дешевше використовуваних раніше аналогів`, - повідомив директор підприємства `Бюро дорожнього нагляду`.
Идентификатор: 535
Теплоізоляція