ВАТ `Інфоксводоканал` має намір перекрити каналізацію одеситам-боржникам

УНІАН. Одеське ВАТ `Інфоксводоканал` загрожує `перекрити каналізацію` особливо злісним неплатникам за послуги, що надаються з водопостачання і водовідведення. Таку заяву зробив сьогодні заступник директора підприємства з фінансових питань Анатолій МІХАЙЛИСТИЙ на засіданні обласної комісії з енергозбереження і розрахунків за енергоносії.
А.МІХАЙЛИСТИЙ визнав, що `Інфоксводоканал` не має технічної можливості здійснювати адресні відключення. Але підприємство придбає машину, яка перекриватиме каналізаційні стоки. Відтак боржники не зможуть користуватися каналізацією, а, значить - і водою.
Заступник директора `Інфоксводоканала` додав, що внаслідок неплатежів одеситів підприємство перебуває в критичній ситуації. `З урахуванням того, що рівень проплат споживачів наших послуг не перевищує 50%`, - нарік він, - нам довелося взяти кредит для розрахунків із ВАТ `Одесаобленерго`.
При цьому, за словами А.МІХАЙЛИСТОГО, організації й установи обласного підпорядкування заборговували `Інфоксводоканалу` 1 млн. грн., міського підпорядкування – 1 млн.700 тис. грн., а загальнодержавного підпорядкування – 2,5 млн. грн.
Идентификатор: 528
Теплоізоляція