Влада Севастополя планує у 2007 р. здійснити `ударну газифікацію` міста

УНІАН. Влада Севастополя розраховує у 2007 році, `як ніколи раніше`, здійснити `ударну газифікацію Севастополя`.
Як передає кореспондент УНІАН, про це заявив голова Севастопольської міської державної адміністрації Сергій КУНІЦИН у `прямому ефірі` ТРК Військово-Морських Сил України `Бриз`.
`Ми зараз, в межах 10 млн. грн., плануємо, як ніколи за останній час, ударну газифікацію Севастополя, у тому числі і сільської зани`, - сказав С.КУНІЦИН. Він висловив сподівання, що під час розгляду 23 січня на сесії міськради програми соціально-економічного розвитку міста на 2007 рік будуть затверджені `пункти, що стосуються газифікації і сільських населених пунктів, і частково газифікації багатоповерхових будинків в місті Інкермані (згідно з адміністративно-територіальним поділом Севастополя, місто Інкерман входить в Балаклавський район міста Севастополя - УНІАН), і переведення на природний газ десятків будинків в центрі Севастополя, які досі не мають природного газу`. Тому, як сказав він, планується цього року `зробити таку серйозну газифікацію великого Севастополя`.
Як додав С.КУНІЦИН, на недавній зустрічі в Криму з міністром палива і енергетики України Юрієм БОЙКОМ, в якій також взяв участь голова міської ради Валерій САРАТОВ, досягнуто домовленість, і вже віддане відповідне доручення `з тим, щоб міністерство разом з міською державною адміністрацією відпрацювало питання і зробило проект, і, може, навіть цього року розпочнемо фінансувати газифікацію Байдарської долини`. Крім того, як зазначив глава виконавчої влади міста, `ми також домовились про те, що міністерство додатково виділить 20 млн.грн. на будівництво газопроводу через Севастопольську бухту, так званого дюкера`. За словами С.КУНІЦИНА, `5,5 млн. грн. ми вже отримали і 10 млн. грн. виділяє міський бюджет, 20 млн.грн. виділяє державний бюджет, і ми закільцюємо не лише севастопольський, але і кримський (очевидно, маються на увазі регіони - УНІАН), забезпечимо у перспективі стійке газозабезпечення Севастополя`.
Идентификатор: 497
Теплоізоляція