БЮТ покладає особисту відповідальність на Януковича за підвищення комунальних тарифів

УНІАН. Нові комунальні тарифи є безглуздими, необґрунтованими і невиправданими з економічної точки зору, руйнівними для добробуту абсолютної більшості громадян України.
Про це йдеться у заяві Блоку Юлії Тимошенко, переданій УНІАН прес-службою блоку.
`Розпочався новий етап грабунку народу, коли апетити нової влади вже не задовольняє бізнес на державному бюджеті України, розкрадання і привласнення земельних ресурсів, тіньовий перерозподіл економіки України і створення тепличних пільгових умов для наближених бізнес-структур. Сьогодні кожна людина, у прямому сенсі слова. в боргу перед кланами, які прийшли до влади`, - йдеться у заяві.
БЮТ вважає, що за кілька місяців уряд Віктора ЯНУКОВИЧА перетворився `на гігантського митаря, який обклав даниною всю Україну`.
БЮТ впевнений, що високопосадовці відверто знущаються над людьми: `Безсоромно заявляючи про занадто високі зарплати в Україні і соціальні видатки, віце-прем`єр і міністр фінансів АЗАРОВ відверто насміхається над кожним, хто сьогодні отримав квитанції про оплату за житлово-комунальні послуги по підвищеним у кілька разів цінам`.
`Ми переконані, що прем`єр-міністр ЯНУКОВИЧ, його кримінальне оточення і так звана більшість у парламенті несуть особисту відповідальність за тотальне пограбування людей.
Блок Юлії Тимошенко заявляє, що за кожну сотню гривень, яку люди змушені переплачувати за сумнівні послуги, за розвал комунального господарства, за фінансову аферу в масштабах цілої країни, організаторам цього злочину доведеться відповідати.
БЮТ запевняє, що `не припинить боротися за справедливі і економічно обґрунтовані тарифи для населення, поки не буде отримано повну і остаточну перемогу`.
Идентификатор: 471
Теплоізоляція