Работаем во время ВП

Труби гофровані POLYCORR для зовнішньої каналізації

Цена договорная Заказать
.
+380 44 451 XX XX +380 44 451 7098
Борисполь
Продавец: БЗПТ
Труби гофровані POLYCORR для зовнішньої каналізації
Гофровані двошарові труби з поліпропілену марки ПП-Б (РР-В) номінальним діаметром від 200мм до 800мм кільцевої жорсткості SN4, SN8, SN16 виготовляються підприємством-виробником «БЗПТ», згідно з ДСТУ Б.В.2. 5-32: 2007 та призначені для трубопроводів, що транспортують у безнапірному режимі стічні води, не агресивні до матеріалу труб.

Застосування труб POLYCORR

Код зони застосування UD, для виробів призначених для підземного прокладання мереж каналізації без обмеження відстані від будівель та споруд, а також під будинками та спорудами. Труби можуть застосовуватися також у гідромеліоративному будівництві, сільському господарстві, для захисту навколишнього середовища, дренажних систем, а також як будь-який вид захисту кабелів у системах зв'язку та енергетики.

Переваги поліпропіленових труб

Значне зменшення ваги не тільки в порівнянні з бетонними, керамічними трубами, але також з трубами з ПВХ, жорсткого пе (РЕ-НD) та монолітних ПП.
Вартість сировини становить близько 75% від загальних витрат на виготовлення труби. Завдяки низькій питомій вазі, труби ПП з гофрованою стінкою можуть бути дешевими Серед усіх систем каналізаційних труб із пластмас.
Враховуючи високу хімічну стійкість поліпропілену, труби придатні не тільки для водопостачання, відведення побутових стоків і зливової води, але також можуть застосовуватися у виробничих системах та хімічно забрудненому грунті.
На відміну від бетонних труб, завдяки гладким, рівним поверхням, усередині труби немає сприятливих умов розвитку мікроорганізмів і бактерій. Розкладання стоків через дії бактерій за відсутності кисню викликає зазвичай утворення сильної кислотної середовища, у результаті поверхню бетонних труб піддається корозії. Труби ПП стійкі до цього процесу
Труби ПП відрізняються високою міцністю на стирання серед матеріалів, що використовуються для каналізаційних труб. Це дозволяє конструювати канали з великим ухилом, а також транспортувати рідини сильно забруднені мулом і піском.
Завдяки високій теплостійкості матеріалу транспортувані рідини можуть мати температуру 60 °С при безперервній течії, а також 95 °С при короткочасній течії.
Труби ПП мають високу удароміцність, а також при низьких температурах, через що можуть застосовуватися при температурі -20 ° С. Ніякі інші пластикові труби не можна використовувати при такому широкому інтервалі температур.

Монтаж труб

Гофровані труби з'єднуються за допомогою розтрубів із застосуванням спеціальних прокладок в останній канавці безрозрубного кінця. Труби комплектуються цими прокладками. Для укладання труби POLYCORR не потрібно спеціальної кваліфікації, достатньо проінструктувати робітників. Не потрібно також застосування спеціальних інструментів, будь-яких додаткових матеріалів. Все необхідне постачається в комплекті із трубою. Особливості конструкції дозволяють мінімізувати ризик помилки при монтажі. Швидкість монтажу трубопроводів не нормується за кількістю стиків за зміну чи протяжністю змонтованих ділянок. Вона обмежена лише швидкістю проведення земляних робіт.
Технические характеристики
Артикул102146
Условия поставки
Доставкадоставка по стране
Наличие на складеесть на складе
Обновление: 08.05.2023
Добавлено: 06.06.2022
Идентификатор: 102146
Отзывы

Еще товары и услуги от компании БЗПТ

Теплоізоляція