Компанія `Веза-Украина` отримала сертифікати відповідності на обладнання у протипожежному та вибухозахисному виконанні.

На початку поточного року було виконано сертифікацію елементів системи загальнообмінної та протипожежної вентиляції у вибухозахисному виконанні, що дозволило підприємству стати першим оператором, що пропонує подібне обладнання.
Наявність сертифікатів підтверджує можливість застосування в проектній документації та на об’єктах, до яких застосовуються підвищені вимоги щодо вибухозахисту вентиляторів загального та спеціального призначення серії ВРАН, ВРАВ; вентиляторів димовидалення серії ВРАН-ДУ, ВРАВ-ДУ, КРОС-ДУ, КРОВ-ДУ, ВНР-ДУ; противопожежних клапанів серії КПУ-1М, КПУ-2 у вибухозахисному виконанні. Вказані серії обладнання призначені для використання у системах, в яких переміщюються вибухонебезпечні суміші різних категорій та груп.
Необхідно відзначити, що підприємство `Веза-Украина` успішно пройшло випробування з усього сегменту протипожежного та загальнопромислового обладнання, та має в наявності сертифікати до 2012- 2015 р. Із сертифікатами на обладнання можна ознайомитися на офіційному сайті підприємства.
При виникненні будь-яких питань спеціалісти технічного та комерційного відділів допоможуть швидко та якісно оформити замовлення, підібрати обладнання, а також дадуть відповідь на всі Ваші питання.
Мнение редакции может отличаться от мнения автора.
Идентификатор: 4624
Теплоізоляція