Гнучка труба поліетиленова для опалення «СМІТФЛЕКС»

Немає в наявності
Продавець: НВП Екопрайм
Гнучка труба поліетиленова для опалення «СМІТФЛЕКС»
Система СМІТФЛЕКС складається з гнучких гофрованих труб з нержавіючої сталі теплоізольованих пінополіуретаном в гофрованої поліетиленовій оболонці.? СМІТФЛЕКС використовується для підземної безканальної прокладки, а також для прокладки в непрохідних каналах теплових мереж, гарячого і холодного водопостачання з постійною температурою теплоносія до 120 ° С.? Може експлуатуватися в мережах, що працюють за графіком якісного регулювання з температурою теплоносія до 150 ° С, з робочим тиском до 1,6 МПа.
Переваги труб «СМІТФЛЕКС» полягають в їх гнучкості, самокомпенсации і стійкості до зовнішньої і внутрішньої корозії:
 Гнучкість дозволяє безперешкодно прокладати трубопровід в житлових районах з щільною забудовою будівель
 Конструкція напірної внутрішньої труби «СМІТФЛЕКС» має здатність компенсувати теплові переміщення трубопроводів. Отже, відпадає необхідність застосування компенсаторів і нерухомих опор.
 Сталевий сплав AISI 316 з якого виготовляються труби «СМІТФЛЕКС», збагачений молібденом. Також для нього характерно і більш високий вміст нікелю. Такі трубопроводи стійкі до міжкристалітної корозії, корозійного розтріскування під напругою, до впливу хлору. І зберігають свою пропускну здатність протягом усього терміну експлуатації.
Технічні характеристики
Артикул97568
Артикул компанії003
Умови постачання
Доставкадоставка по країні
Наявність на складіприсутній на складі
Оновлення: 28.10.2021
Додано: 25.04.2018
Ідентифікатор: 97568

Інші пропозиції товарів і послуг

Теплоізоляція