АвтоСмартПул К140 набір автоматизованого технологічного обладнання для басейнів до 140 куб.м.

Немає в наявності
Продавець: Логінов Г.Ю.
АвтоСмартПул К140 набір автоматизованого технологічного обладнання для басейнів до 140 куб.м.
АвтоСмартПул К140 набір автоматизованого технологічного обладнання для басейнів до 140 куб.м. (14,5х6,5 м.).
Укомплектований:
- Фільтром для механічного очищення води в плавальних басейнах. Фільтр виготовлений з високоміцного поліетилену.
- Наповнювач фільтра: екологічно чистий фільтруючий Waterco EcoPure зі скла, фракція: 0,5-1 мм. Властивості: спеціально оброблене скло з бактерицидною поверхнею, видаляє на 30% більше частинок, ніж звичайний пісок для фільтрів, висока міцність матеріалу гарантує дуже низький знос від тертя, чи не піддається коксування, за рахунок чого термін служби підвищується більш ніж в 3 рази хімічно інертний, не в ступає в реакції з реагентами, використовуваними в басейні знижує витрату використовуваної для дезінфекції басейну хімії
- Насосом з префільтром, потужність: 25 м³ / год.
- Автоматичним клапаном фільтра, з датчиком тиску для автоматичного промивання фільтра при забрудненні.
- Станцією контролю якості води, яка керує фільтрації, знезараженням і технологічним обладнанням басейну. Станція дозволяє управляти температурою і обладнанням нагріву, Хлоратори, освітленням, фільтрацією. Пристрій автоматично регулює рівень pH води. Станція оснащена винесеним електролітичним блоком. В основу роботи закладено циклічний метод перетворення солі в вільний хлор. Вироблений хлор перешкоджає розвитку водоростей, мікробів і бактерій у воді басейну. Станція контролю оснащена кольоровим РК-екраном діагоналлю 2.8 дюймів. У комплект входить датчик визначення pH, колба для замірів, дозуючий насос і термодатчик.
- Робот-пилесоc для прибирання дна входить в комплект, призначений для ефективного самостійної очищення басейну. Модель легка і компактна, не споживає багато енергії, проста в експлуатації.
- Комплект труб для підключення в технічному відсіку обладнання до закладних водооборота води в басейні.
- Стартовий комплект препаратів знезараження і сіль.
Гарантія на комплект 2 роки.
Вартість комплекту: 7559,00 $

Спеціальна ціна на комплект до 29 грудня 2017р.: 6790,00 $
Плюс в подарунок до 29 грудня 2017р.: Теплообмінник для обігріву басейну 122 кВт.:
має надійну конструкцію з нержавіючої сталі, титану, полімеру і латуні. Забезпечує велику площу теплообміну. Для застосування з газовими або паливними бойлерами, сонячними панелями і іншими тепловими агрегатами. Потужність: 122 кВт, Трубки: титан, Корпус: нерж. сталь,
Загальна економія при придбанні комплекту складе: 1590,00 $

Комплектація: фільтр для механічного очищення води, насос з префільтром, скляний наповнювач фільтра, автоматичний клапан фільтра з авто промиванням по тиску, станція контролю та знезараження води з регулюванням рН води, роботизований пилосос для дна басейну, труби і фурнітура для підключення системи, комплект препаратів для води і сіль.
Технічні характеристики
Артикул96626
Умови постачання
Доставкадоставка по країні
Наявність на складінеобхідно замовляти
Оновлення: 11.02.2019
Додано: 29.11.2017
Ідентифікатор: 96626
Теплоізоляція