Попередньо теплоізольовані труби із поліпропілену 20/90 мм в ПЕ оболонці 16 атм.

Немає в наявності
Продавець: УкрСТК
Попередньо теплоізольовані труби із поліпропілену 20/90 мм в ПЕ оболонці 16 атм.
Попередньо теплоізольовані пінополіуретаном труби із поліпропілену з захисною оболонкою із поліетилену призначені для мереж центрального опалення при підземному прокладанні, з захисною оболонкою із оцинкованої сталі - для надземного прокладання.
Пінополіуретан має найнижчу поміж сучасних теплоізоляційних матеріалів теплопровідність (0,025-0,033 Вт/м˚С), 50 мм пінополіуретану замінює приблизно 100 мм мінеральної вати. Це дає можливість максимального енергозбереження інженерних мереж житлово-комунальних, промислових і господарських підприємств. Щільність пінополіуретану не менше 60 кг/м3, міцність на стиск при 10% деформації не менше 0,3 МПа, водопоглинання по об’єму на протязі 24 годин 0,2%. Висока вологостійкість і міцність дозволяють використовувати пінополіуретан для підземного прокладання.
Термін використання з незмінними технічними характеристиками складає більше 30 років. На протязі всього терміну використання не відбувається усадка і зміни в структурі матеріалу. Технологічність і простота монтажу дозволяють проводити роботи швидко в будь-який час року без спеціальних засобів захисту. Теплоізоляція з пінополіуретану монолітна, безшовні, не утворює містків холоду, інертна до лужних і кислотних середовищ, захищає трубу від зовнішньої корозії і хімічно агресивних речовин, істотно продовжуючи термін служби трубопроводу. Пінополіуретан не токсичний і безпечний для людини.
Застосування теплоізольованих пінополіуретаном труб дозволяє збільшити термін служби теплотрас до 30-40 років, знизити теплові втрати в 10 разів до 2%, знизити капітальні витрати на 15-20% (не потрібне будівництво каналів, камер для установки запірної арматури), експлуатаційні в 9 разів, ремонтні в 3 рази. Наявність системи оперативно-дистанційного контролю дозволяє встановлювати і усувати дефекти і, як наслідок, запобігати типовим аваріям для теплових мереж інших конструкцій. Використання труб із поліпропілену значно подовжує термін служби трубопроводу.
Істотною перевагою поліпропіленових труб в порівнянні зі сталевими є їх мала вага, простий і швидкий монтаж, стійкість до корозії, тривалий термін служби. Для ізольованих поліуретаном труб немає потреби в захисті від блукаючих струмів та улаштуванні дренажної системи.
Труба із поліпропілену d=20х2,8 мм в поліетиленовій оболонці. Зовнішній діаметр 90 мм.
Робочий тиск: 16 атм.
Температура використання від -50˚С до +95˚С.
Довжина труби: 6 м
Технічні характеристики
Артикул90601
Умови постачання
Доставкадоставка по країні
Наявність на складінеобхідно замовляти
Оновлення: 27.09.2019
Додано: 16.05.2017
Ідентифікатор: 90601
Теплоізоляція