Стрічка бутилова БФ Alenor

Немає в наявності
Продавець: Нормаізол
Стрічка бутилова БФ Alenor
Фольгированная стрічка на основі бутілкаучукової герметизуючого складу постійної клейкості, який захищений силиконизированной плівкою.
Відмінно приклеюється до різних поверхонь: скло, алюміній, сталь, полімерні покриття, скловолокно, інші будівельні матеріали.
Призначення: герметизація козирків балконів, елементів покрівельного скління, мансардних вікон герметизація тріщин і щілин герметизація швів і стиків конструкцій з різних матеріалів (бетон, метал, дерево, пластик, полікарбонат, і т.д.) швидкий ремонт і герметизація елементів дахів, покрівель з різних матеріалів, а також систем водостоку герметизація покрівельних, пароізоляційних і гідроізоляційних плівок і мембран герметизація монтажних швів теплоізоляційних спінених матеріалів герметизація конструкцій фургонів, трейлерів, автомобілів, кораблів, яхт, металевих конструкцій герметизація елементів труб, трубопроводів і т. д. гідроізоляція елементів фасадного скління, і ін. віброізоляція металевої сантехніки (ванни, раковини) віброізоляція металевих віконних відливів.
Технічні характеристики
Артикул90593
Артикул компанії000004101
Умови постачання
Доставкадоставка по країні
Наявність на складіприсутній на складі
Оновлення: 04.02.2021
Додано: 13.05.2017
Ідентифікатор: 90593

Інші пропозиції товарів і послуг

Теплоізоляція